fredag den 10. april 2015

Super lækre banan muffins med crunch

I et af mine køkkenskabe, det køkkenskab med alle de koloniale varer, har jeg en Erik Kold dåse, med en lille portion chokolade Crüsli, og da det er ved at være lidt halvgammelt + at jeg havde 3 bananer på køkkenbordet, der også har set bedre dage, besluttede jeg mig i dag for at jeg ville bage bananmuffins.
Det blev så disse lækre muffins.

Udover bananer og Crüsli er der også kommet en lille klat chokolade i hver muffin - bare for at gøre det lidt mere syndigt ;)



Opskriften er som følger:
4 1/2 dk mel
1 dl sukker
1 1/2 tsk bagepulver
ca. 150 g chokolade Crüsli
3 modne bananer
1 dl skyr
2 æg
75 g smør
2 tsk vaniljesukker
nutella

Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.

Rør alle de tørre ingredienser sammen.

Smelt smørret og lad det afkøle.
Mos bananerne i en skål, og rør resten af ingredienserne i (undtaget nutellaen).

Vend den våde blandning i den tørre blandning.

Fordel dejen i 12 muffinsforme (jeg fik 16 forme). Kom en klump nutella i hver muffin, og rør rundt med en tandstik/kødnål.

Bag muffins i ovnen i ca. 20-24 minutter (ovne er forskellige).

Lad kagerne afkøle på en rist.

Bon Appétit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar