torsdag den 11. juni 2015

Cremet spaghetti med kylling i svøb.

Nogen gange har man bare lyst til mad ud over det sædvanlige.
Mad der er friskt, men også lidt forbudt.
Derfor har jeg lavet cremet spaghetti med grøntsager og dertil kylling i baconsvøb.


Ingredienser:
Spaghetti - gerne friskt
Champignon
1 Squash/zucchinni
Fløde
Salt, peber

Kylling
Bacon 

Tænd ovnen på 200 grader. Rens kyllingen for eventuel fedt og andet. Krydr med salt, peber og eventuel andre krydderier.
Svøb kyllingestykkerne i baconen.
Put i et fad, og steg kyllingen i ovnen i 30-40 minutter. Indtil baconen er sprød og færdig.

Rengør champignonerne og skær dem i skiver.
Skyl squashen og skær den i mundrette stykker.
Rist champignonerne på en varm pande, indtil du synes de har fået nok. Steg squashen kort sammen med champignonerne.
Sæt pastaen over.
Hæld fløden på panden og lad den koge lidt ind. Når spaghettien er kogt, vendes den i flødestuvningen på panden.

Et voila - et lækkert cremet måltid.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar