torsdag den 23. oktober 2014

Croissant med æggesalat

Som noget man vel kan kalde en erhvervsskade, så har jeg det sådan at en crossaint, der skal der enten tunsalat eller hønsesalat i (med mindre der er chokolade i i forvejen) :)

Men vi har hverken tun eller hønsekød - eller ditto salat, så jeg blev nød til at eksperimentere med salaten til vores frokost, der i dagens anledning bestod af crossainter.

Hvis man heller vil lave dem selv, så synes jeg at man skal gøre det. Men vi stod tilfældigvis og havde fire crossainter i en plastikindpakning fra Netto. 
Og som salat, kom der er en æggesalat i.

Croissanterne skulle selvfølgelig have været pyntet lidt op, men det er så endnu en ting der ikke forefindes i vores køkken lige pt :) Men noget man kunne have pyntet med, var en skive tomat og en lille klat kaviar.

Æggesalat til 4 personer:
100 g mayonnaise (igen, vælg en god mayonnaise)
0,5 tsk. god karry
0,5 bk frisk karse (jeg har her brugt halvt så meget purløg, men der var ikke mere grønt på planten)
4 hårdkogte æg
salt og peber

Rør en dressing af mayonnaise og karry. 
Hak de hårdkogte æg, og klip karsen af.
Vend æg og karsen i dressingen, smag til med salt og peber.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar