Som noget man vel kan kalde en erhvervsskade, så har jeg det sådan at en crossaint, der skal der enten tunsalat eller hønsesalat i (med mindre der er chokolade i i forvejen) :)
Men vi har hverken tun eller hønsekød - eller ditto salat, så jeg blev nød til at eksperimentere med salaten til vores frokost, der i dagens anledning bestod af crossainter.
Hvis man heller vil lave dem selv, så synes jeg at man skal gøre det. Men vi stod tilfældigvis og havde fire crossainter i en plastikindpakning fra Netto.
Og som salat, kom der er en æggesalat i.
Croissanterne skulle selvfølgelig have været pyntet lidt op, men det er så endnu en ting der ikke forefindes i vores køkken lige pt :) Men noget man kunne have pyntet med, var en skive tomat og en lille klat kaviar.
Æggesalat til 4 personer:
100 g mayonnaise (igen, vælg en god mayonnaise)
0,5 tsk. god karry
0,5 bk frisk karse (jeg har her brugt halvt så meget purløg, men der var ikke mere grønt på planten)
4 hårdkogte æg
salt og peber
Rør en dressing af mayonnaise og karry.
Hak de hårdkogte æg, og klip karsen af.
Vend æg og karsen i dressingen, smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar